salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

Promotie electrostimulare

Promotie electrostimulare 

 

In aceasta perioada, clientele care achita integral abonamentul de electrostimulare vor primi BONUS 10% reducere la abonamentele de masaj segmentar.

 

Va informam ca:

  • şedinţele din pachetele aflate în promoţie nu vor mai fi supuse altor reduceri practicate în acea lună. De asemeni, va informam ca bonusurile oferite la pachetele aflate in promotie cat si cele oferite cu diverse ocazii ,nu pot fi schimbate cu alte tipuri de sedinte, ele reprezentand practic, un cadou din partea salonului.

  • Valabilitatea pachetelor din promotia lunii: sedintele cuprinse de pechetele aflate in promotie, pot fi efectuate in maximum 45 de zile (calendaristice) de la achitarea acestuia, dupa aceast termen sedintele nemaiputand fi efectuate. Abonamentele nu sunt transmisibile si sunt supuse aceluiasi sistem de organizare ca oricare alt tip de abonament incheiat in salonul Forever Beauty. Plata pachetelor din promotia lunii se va face integral, cash, la inceperea abonamentului, astfel se vor putea face si programari pentru sedintele cuprinse in aceste pachete


Pentru buna desfasurare a tratamentelor: Va rugam sa ne anuntati cu minimum 3 ore in avans, in cazul in care programul dumneavostra s-a schimbat si nu va veti mai putea prezenta la programare, pentru ca sedinta dumneavoastra sa nu fie anulata din pachet/abonament. In cazul in care nu ne anuntati, sedinta va fi considerata efectuata, deci se va scadea din pachet/abonament. Pentru efectuarea tratamentelor va asteptam cu 10 minute inaintea orei la care aveti programare, astfel incat tratamentul dvs. sa inceapa la ora fixata. Va rugam sa intelegeti aceasta rugaminte a noastra, pentru buna desfasurare a tratamentelor si pentru a va putea oferi servicii de cea mai buna calitate.


Va multumim si va asteptam cu drag!

centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala