salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Impachetari
 
Impachetarea cu cafea
Impachetarea cu ciocolata
Impachetarea cu scortisoara
Impachetarea cu paprika
Impachetarea cu portocale
Impachetarea fango
Impachetarea cu alge, la rece
Impachetarea Soupless
Impachetarea cu ceai verde
Impachetarea cu colagen si miere
Impachetarea cu Guarana
Impachetarea cu perle de mare si extract din cochilii de stridii
Termosudatie


Slabire in cm cu impachetare cu cafea 

Istoria cafelei este la fel de bogata ca insasi cafeaua datand de peste 1000 de ani.Originea ei este aproape necunoscuta dar unii pretind ca  insasi Homer vorbeste in Odiseea despre cafea sub numele de  nepenthes.Cu certitudine insa este faptul  ca un diplomat,Gemal-Eddin-Dhabhani  a baut o cafea intr-o calatorie inPersia si a adus-o  in tara ,extinzandu-se  rapid la Meca,in Egipt ajungang in 1550 la  Constantinopol ,turcii introducand-o in Occident.
Cu o asemenea vechime planta miraculoasa  a fost indelung studiata si folosita intern si extern-in lumea moderna-compozitia ei fiind binecunoscuta la fel ca si  actiunile asupra corpului uman.

Avand in compozitie apa,substante azotate,cafeina,materii grase,zahar,acid cafetanic,celuloza precum si substante minerale au constituit subiectul multor analize si teste de labolator concluzia fiind ca este utila nu numai in consum intern(cu moderatie) dar excelenta pentru piele,ca urmare a acestor concluzii au luat nastere creme de fata si ochi cu cafeina,imachetari cu cafea,geluri de gomaj si uleiuri.
Cafeaua era folosita ca tratament de gomaj in statiunile balneare din Indonezia si pentru caracteristica sa de a absorbi  apa din celulele pielii prevenea celulita.

Tratamentele pe care azi le aplicam folosind cafeina nu sunt altceva decat retete imbunatatite si aduse la rezultate performante,ale strabunilor din alte popoare  ce sute de ani si-au pastrat  frumusetea si sanatatea folosindu-se de aceste proprietati ale cafeinei.
Cercetatori sustin ca aceasta substanta ,cafeina face parte dintr-un grup de compusi numiti metilxantine rolul lor fiind de a stimula enzimele si reducand celule de grasime.De asemenea ajuta la miscarea fluidelor in exteriorul celului micsorandu-le prin deshidratarea lor-acesta fiind rolul cosmetic al cafeinei.
Impachetarea cu cafea are ca scop indepartarea celulitei. cafeasac

In urma gomajului,ce constituie faza initiala a tratamentului,eliminandu-se de la suprafata pielii celulele moarte,impuritatile care sufocau porii nepermitand asimilarea integrala a cremelor ce succedau aceasta prima faza de tratament.
Inca din aceasta faza veti observa o catifelare si o elasticizare a pielii ,datorita si micromasajului particulelor exfoliante.Dupa ce produsul  de peeling va fi  indepartat,va urma aplicarea cremei Lipo-Reducatoare ce contine  cafeina in combinatie cu Aloe,ea va fi urmata de aplicarea gelului de cafea asupra zonei de tratament sub un film osmatic  ce va influenta produsul sa fie bine absorbit  mai ales datorita termocuvertei ce va genera constant o temperatura  de pana la 70 grade C-in functie de  suportabilitate-doar pe zonele dorite,existand  posibilitatea reglarii pe 3 zone.

Compusii din aceasta crema lipo-reducatoare-in special cafeina cat si algele iodate au capacitatea de a stimula eliminarea toxinelor din organism si descompunerea grasimilor la nivel celular iar datorita actiunii  de vasoconjustrictie provocate va reduce umflaturile specifice zonelor afectate de celulita reducand substantial dimensiunile taliei,coapselor si soldurilor si uniformizand tesuturile.Impachetarea cu cafea  va fi continuata dupa un repaus de 45 min la termocuverta sau capsula urmand desfolierea,dusul nefiind necesar.

Etapa finala este constituita de aplicarea unui gel termic sau al unui ulei anticelulitic cu cafeina termic sau al unui ulei anticelulitic cu cafeina .
Produsul de final va va ajuta sa obtineti un corp suplu si ferm,cu o textura a pielii imbunatatita reducandu-se zonele cu strat  neuniform  si aspect capitonat,toate acestea  obtinandu-le printr-o procedura placuta,relaxanta  si va va imbia simturile.
Sa nu uitam ca  licoarea generatoare de energie si buna dispozitie nu incalzeste doar sufletul  dar este  si pe placul corpului nostru ce-si doreste de asemeni sa fie rasfatat pentru a arata asa  cum va doriti!centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala