salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Impachetari
 
Impachetarea cu cafea
Impachetarea cu ciocolata
Impachetarea cu scortisoara
Impachetarea cu paprika
Impachetarea cu portocale
Impachetarea fango
Impachetarea cu alge, la rece
Impachetarea Soupless
Impachetarea cu ceai verde
Impachetarea cu colagen si miere
Impachetarea cu Guarana
Impachetarea cu perle de mare si extract din cochilii de stridii
Termosudatie


Impachetarea cu ceai

Impachetarea cu ceai are la baza  o pudra din frunze de ceai verde  care este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camelia ceai1Sinensis, care este cunoscut sub numele de Ceai nefermentat ceai virgin , un medicament miraculos pentru mentinerea sanatatii intregului organism

.Cum celulita indica anumite perturbari in buna functionare a organismului  si de asemeni o asimilare incorecta a grasimilor , efectul ceaiului verde a fost din plin folosit pentru a combate  acumularea de kilograme cat si  aspectele inestetice ale celulitei, capatand totodata si reintinerirea epidermei si tonicitatea ei pri detoxifiere masiva.

Bogatul continut in polifenoli  si catechinele combatand cu mare success radicalii liberi si exercita o stimulare  a arderilor grasimilor prin cafeina continuta de aceasta impachetare.

Ceaiul verde este un excellent antioxidant, diuretic,stimulator al proceselor de ardere a grasimilor, utilizat indeosebi in tratamentele de slabit  si remodelare  a siluetei.

Efectul termic aduce un plus de confort si eficienta tratamentului iar in asociere cu masajul vacumatic este de prefera in continuare aplicarea cremelor ce contin guarana si cafeina.

Se recomanda in cure de cate 3 saptamani cu o asociere si de consum intern a ceaiului Verde, respectand de asemeni necesitatile organismului de  asimilare de apa suficienta pentru  accelerarea eliminarii deseurilor metabolice din organism.

ceai2

 centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala