salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Impachetari
 
Impachetarea cu cafea
Impachetarea cu ciocolata
Impachetarea cu scortisoara
Impachetarea cu paprika
Impachetarea cu portocale
Impachetarea fango
Impachetarea cu alge, la rece
Impachetarea Soupless
Impachetarea cu ceai verde
Impachetarea cu colagen si miere
Impachetarea cu Guarana
Impachetarea cu perle de mare si extract din cochilii de stridii
Termosudatie


Termosudatie 

Termosudatia este o impachetare cu o crema profesionala care determina o transpiratie abundenta si arderea grasimilor din corpTratamentul se va face cu ajutorul capsulei infrared(de preferat) sau la termocuverta
Prin procesul de transpiratie, se vor elimina toxinele,organismul va incepe sa functioneze in parametri optimi nemaifiind incarcat de apa retinuta in exces.

Cu ajutorul acestei proceduri se vor elimina edemele in special la nivelul membrelor superioare cat si cele inferioare,edemele  fiind   produse  de  perturbari ale circulatiei sanguine, sau a stazei limfatice. termosudatie1

Edemele(umflaturile)nu numai ca sunt inestetice ,dar netratate pot deveni deranjante generand dureri la nivelul zonelor unde sunt localizate.
Termosudatia este o procedura ce ajuta eliminarea deseurilor metabolice ,imbunatatind si aspectul pielii,care va deveni supla si catifelata.
Transpiratia indusa de termosudatie va determina o curatire profunda a pielii si a glandelor sebacee-30% din reziduurile corpului fiind eliminate prin piele. datorita acestei proceduri se va mari  capacitatea de dezintoxicare a pielii prin deschiderea porilor, permitand absorbtia totala a tratamentelor aplicate ulterior si potentarea acestora.

Termosudatia face parte din schema de tratament impotriva celulitei,diminuindu-se vizibil aspectul de coaja de portocala.
iIn scopul mentinerii sanatatii se recomanda o termosudatie saptamanal,avand grija ca nivelul de hidratare al organismului sa fie optim.
In schemele de tratament anticelulitic ,se recomanda maxim de doua ori in saptamana,echilibrandu-se pierderile de minerale din organism, prin consum adecvat de legume si fructe.centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala