salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

Promotie impachetari

Reduceri la impachetarea cu guarana si impachetarea cu colagen 


Impachetarea pentru slabire si remodelare cu Guarana

In aceasta perioada costul abonamentului la impachetarea corporala cu Guarana este redus cu 25%.
OFERTA PE PERIOADA LIMITATA!!! In limita disponibilitatilor salonului.


Tratamentul pentru slabire rapida cu guarana reprezinta  o inovatie in conturarea corpului, deoarece acest  produs de tratament ultra-concentrat are tripla actiune in reducerea efectelor celulitei incrustate. Bogatul sau continut in guaranina, extract de Ruscus  aculeatus , combinat extractul de  iedera si polifenolii din  acidul cafeic  elibereaza grasimea stocata-cu ajutorul polifenolilor .Extractul de Ruscus aculeatus incetineste regenerarea depozitelor de grasime. Iedera, gratie activilor sai puternici, are o actiune notabila împotriva celulitei, intinzând pielea, diminueaza efectul de coaja de portocala. Saponinele din compozitia extractului ajuta lipidele stocate în celulele adipoase ale pielii sa se reîntoarca în sistemul sanguin pentru a fi eliminate sau utilizate ca sursa de energie.

  Impachetarea pentru slabire si remodelare cu Colagen

   In aceasta perioada costul abonamentului la impachetarea corporala cu Colagen este redus cu 25%.
OFERTA PE PERIOADA LIMITATA!!! In limita disponibilitatilor salonului.

Impachetarea cu colagen si miere este o impachetare care se adreseaza persoanelor care doresc sa isi mentina tineretea si supletea corpului. Este o impachetare pentru stimularea  imbogatirii tesuturilor cu colagen , proteina ce va stimula elasticitatea pielii ea devenind mai supla, ferma , mai putin ridata .

 
 
INSTIINTARE:salonul isi rezerva dreptul de a retrage oferta de reduceri fara anunt in prealabil.

Important! PENTRU ACHIZITIONAREA PACHETULUI DE TRATAMENT I PLATA SE VA FACE INTEGRAL LA DESHIDEREA ABONAMENTULUIM. Pachetele aflate in promotie sunt nominale , netransmisibile si nu vor mai fi supuse altor tipuri de reduceri ulterior.

Sedintele cuprinse in abonamente sau pachete nu vor putea fi preschimbate cu alte tipuri de sedinte (La alte aparate) ulterior incheierii abonamentelor sau pachetelor

Valabilitatea abonamentelor

Abonamentele SAU PACHETELE AFLATE IN PROMOTIE au o valabilitate de 45 de zile de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Perioada de valabilitatea a abonamentelor se poate prelungi cu maxim10 zile , in conditiile in care ni se solicita acest lucru in timpul de valabilitate al abonamentuluiDupa expirarea si acestei prelungiri de valabilitate abonamentele sau pachetele inceteaza automat fara a se mai putea efectua sedintele cuprinse de acesta si care nu au fost efectuate.Abonamentele si pachetele sunt nominale ,sedintele cuprinse putand fi efectuate doar de persoana care a deschis abonamentul.

Instiintare: şedinţele din pachetele aflate în promoţie nu vor mai fi supuse altor reduceri practicate în aceea lună.
Reducerile oferite nu se cumulează.


centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala