salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Masaje
 
Masaj cu roci vulcanice
Masaj anticelulitic
Masaj de relaxare
Masaj terapeutic
Masaj role jad
Masaj de intretinere
Masaj segmentar
Masaj cu miere
Reflexoterapie


Reflexoterapia este masajul punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile-chiar dureroase-intr-o anumita ordine care tine seama de ecoul biologic al fiecarui organ cu reprezentare plantara. Reflexoterapia pe un principiu similar cu  acupuncturii si este total neinvaziva.

.Masajul va fi facut la nivel suportabilitatii pacientului si numai de catre personal calificat,avandu-se in vedere sa nu apara traumatisme la nivel local.
reflexoterapie10
Prin masajul reflexogen se urmareste facilitarea circulatiei sangvine si accelerarea ei,”impunand transportarea mai rapida”a toxinelor spre organele de eliminare.

Scopul unor serii de sedinte, este de a normaliza activitatea organismului, de a ajuta la eliminarea tensiunilor   si de a reduce efectele stresului asupra organismului.

Perturbarea circulatiei in zonele reflexe face ca suferinta organului corespondent sa avanseze. Prin masajul reflexogen efectuat in serii de sedinte, corect plasate ca interval, obtinem fisurarea cristalelor de toxine, depuneri pe care circulatia sangvina le va trimite prin fluxul sangvin spre organele de eliminare,acesta este modul de actiune al acestui tip de masaj si modul de a obtine sanatate prin reflexoterapie

Aceasta terapie se adreseaza  ca si mod de preventie a imbolnavirii tuturor oamenilor care adera la o viata sanatoasa mentinandu-si o circulatie sanguina si energetica buna.

Masajul reflexogen  este eficient intr-o lunga lista de  afectiuni dintre care vom enumera: neurastenii, migrene,nevralgia de sciatic, anexita,,metroragii,,sinuzite maxilare,sinuzite frontale,obezitate,  diabet, hipertensiune arteriala, spasmofilie,frigiditate,,gastrite, ulcer, constipatie,dischinezii biliare,etc.

Schema de tratament precum si numarul sedintelor vor fi stabilite impreuna cu specialistul in reflexoterapie ce va aplica tratamentul.


centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala