salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Proceduri
 
Electrostimulare
Starvac
Capsula infrared
Termocuverta
Thermoshock
Presoterapia
Ultrasunete


Tratament antivergeturi, tonifiere corporala si tratamente faciale cu aparatul thermo-shock

Tratamentul termoshock este bazat pe principiile de mult cunoscute ale dusului scotian folosind principiul de stimulare a organismului,oferind alternativ doua senzatii Cald si Rece.
Procedura se aplica la nivel facial  in tratamente anti anging ,cat si corporal in tratamente de tonifiere ,anticelulita ,fragilitate capilara, sindromul piciorelor obosite.
Tratamentul termoshock se executa folosind aparatul hot –cold Hammer  ce au in componenta doi poli ,unul ce va ajunge in timpul tratamentului la maxim 40 grade iar cel de-al doilea va avea o temperatura de 4 grade.

Se lucreaza la nivelul pielii,senzatiile trecand de la epiderm,la derm si apoi hipoderm. La nivelul epidermei se vor aplica initial thermoshock1produse destinate tratamentului ales incercand sa ajutam aceea zona  ca fiind zona cea mai expusa factorilor nocivi externi sporiindu-i  capacitatea ei cea mai importanta:de  regenerare,  sa nu uitam ca la un ciclu de 24-30 zile eliminam  3-5 grame de celule moarte datorita procesului de refacere de la nivelul epidermei.

Senzatiile cat si substantele active vor actiona apoi dermul responsabil  pentru producerea rezidurilor ,aici intalnindu-se elastina si colagenul doua proteine  a caror producere scade odata cu varsta  fiind ajutor din partea produselor  cosmetice ce le contine deoarece ele dau support si elasticitate pielii.
Dermul reprezinta o combinatie de vase de sange ,glande sebacee si foliculi pilosi. Efectul termoshockului va fi de stimulare a circulatiei sanguine astfel prin actiunea frigului  ce se va resimti in derm , la nivel profund ,adanc va transmite reflex vasoconstrictar producand o contractie a pielii ,a corpusculilor Krause ( ce percep frigul),suprafata ei micsorandu-se in acel moment iar senzatia de caldura  ajunsa la corpusculii Ruffinii ( care percep caldura ) va face ca suprafata pielii sa se intinda cu dilatare concomitenta a vaselor de sange ce vor  primi si un  flux arterial intensiv producandu-se o vasodilatatie puternica. Acest proces a fost numit de specialisti o  gimnastica a pielii. Pielea fiind organ senzorial capabil sa recunoasca mediul si sa-l evolueze datorita sistemului nervos central: rece ,cald, presiune, vibratie, fiind practic cel mai mare organ al corpului,multistratificat continand apa, proteine, lipide ,diferite minerale si alte substante chimice, participa in mod direct la reactiile de aparare ale organismului iar o ingrijire adecvata este esentiala pentru mentinerea sanatatii si vitalitatea intregului nostrum sistem.

thermoshock2Deci o terapie termoshock nu va reprezenta doar o procedura ,  nu va ajuta doar la asimilarea produselor anticelulitice  ci va fi si un mijloc de imbunatatire a metabolismului, accelerand circulatia sanguina,crestera tonusului muscular,inchiderea porilor ,netezirea suprafetei tratate( efect util in terapie antianging si anti vergeturi), supletea si coloratura  placuta a zonelor lucrate,precum si indepartarea aspectului de piele rugoasa prin accelerarea procesului de formare de noi celule ce vor fi incarcate cu keratina la nivelul dermului si apoi impinse la nivelul pielii intr-un ritm mai accelerat.
Tratamentul poate fi facut si in serii lungi, nefiind contraindicate.

Acest tratament va fi potentat de un consum mare de fructe si legume ele find bogate in vitamina c ,singura vitamin ce stimuleaza reteua de fibre, de colagen subcutanat, responsabile de elasticitate,fermitate si separarea rezidurilor. Vitamina c este responsabila si de metabolismul celulelor pielii,de beta-carotenul care sporeste regenerarea pielii.
Tratamentul termoshock ajuta la sporirea nivelului de hidratare datorita capacitatii mare de absorbtie a produselor cosmetice in timpul incalzirii pielii,fiiind necesar pentru obtinerea de bune rezultate de un consum suficient de apa deoarece apa este esentiala in desfasurarea toturor proceselor metabolice din organism, mentinand presiunea intracelulara asigurandu-se un flux sanguim si o tensiune arteriala normala.

 centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala